Artikelserie om lokal demokrati

Artikelserie Demokrati Del 1
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Erbjudande för medlemmar

 

Efter artikelserierna Valskolan och serien om Hållbarhet kommer nu nästa artikelserie för att stärka gratistidningarnas status som viktig samhällsaktör.

Den lokala gratistidningen tas ofta för given och alltför få förstår vilken viktig roll tidningen spelar för det lokala livet. Dels som informationskanal, dels som granskare av makt, dels som marknadskanal Med oöverträffad räckvidd fungerar tidningen som ett “kitt” i det lokala samhället. Här blir tidningens roll i den lokala demokratin viktig. 

I en artikelserie i fyra delar Skriver Jan Scherman, journalist, fd. vd TV4 och aktuell med filmen “Lets make democracy great again” och Gunnar Nygren, Professor i journalistik om den lokala demokratins roll och värde exklusivt för medlemmar i Gratistidningarnas förening.

  • Del 1. Hur länge lever demokratin?
  • Del 2. “Upprustningen” tar över när politiken misslyckas
  • Del 3. De lokala “demokratiarbetarna”
  • Del 4. Intervju med “Hela Sverige skall leva”

Pris 1200 kr för alla fyra delarna.
Materialet levereras som InDesign filer och färdiga PDF-filer i formatet helsida tabloid (halva sidan består av bild vilket möjliggör att artikeln fungerar även i mindre format. Alternativt levereras Word filer samt bilder separat.
(Bilder går att ersätta med lokal bilder)

Beställ artikelserien direkt här – levereras omgående (endast för medlemstidningar)