Gratistidningarna på Youtube

Gratistidningarna håller digitala seminarier och dokumenterar aktiviteter i olika sammanhang.På Gratistidningarnas Youtubekanal hittar du alla våra offentliga videor.

Säljande offerter November 22

Patrik Lindkvist, AdPin håller föredrag om hur man skapar en säljande offert och vad den bör innehålla. (36 min)

Föreläsning om räckvidd September 22

Staffan Hulten från RAM håller föredrag om räckviddsutvecklingen hos gratistidningar har förändrats de senaste tre åren  (43 min)

Säljföreläsning Augusti 22

Peter Paunovics delar med sig av sina bästa säljtips och förklarar varför säljare måste återgå till relationsbyggande med kunder och vara nyfiken på kunden på riktigt. (38 min)

Prissättning – juni 22

Vad är mest framgångsrikt för att skapa ett bättre resultat i ett företag eller för en gratistidning? Öka försäljningen, kapa kostnader eller justera priset? Prissättning är svaret och i seminariet presenterar vi några olika lösningar för effektiva prisjusteringar.

Vassare rubriker på 20 minuter – Maj 22

Åsa och anna från Gazzine ger tidningarna konkreta tips på hur man sätter bättre rubriker som lockar till mer läsning (38 min)

Så skapar du en lokal daglig nyhetspodd – april 22

Sakari Pitkinen och Martin Carlsson demonstrera Radio X som ger en gratistidning möjlighet att skapa en daglig nyhtespodd av de skrivna texterna i tidningen med hjälp av AI röster. 46 min

Lokal valbevakning – feb 22

Gunnar Nygren från Södertörn ger sin syn på vad en lokal gratistidning kan fokusera på under ett valår.