Bilaga från Svenska kyrkan

Bilaga församling Övik
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Tidningen 7 har under många år haft ett gott samarbete med de lokala församlingarna och då det nu pågår en omorganisation på flera ställen i landet inom Svenska kyrkan delar tidningen 7 med sig av hur de kommunicerar denna omorganisation i Örnsköldsvik.

Fakta om bilagan:

Det är en av de 6 församlingarna i Svenska kyrkan i vår kommun som gjorde en egen bilaga.

Bilagan bladades in i de tidningar som delades ut till hushållen i församlingens upptagningsområde. Totalt 7150 hushåll, ej företag och tidningsställ.

En fördelen här var att kyrkan levererade färdigt material i form av text och bilder (de flesta församlingar har egna skribenter). Vi tillhandahöll grafisk hjälp att sköta layouten.

Kul att Posten AB klarade av detta uppdrag då det var en specialbeställning. Säger peter Eskelind, Försäljningschef 7an

En av anledningarna till att dom valde att göra denna bilaga är att de 6 församlingarna vi har kommer från och med nästa år att bli 2 större församlingar och då ville kyrkan gå ut med information om blanda annat detta.

För Tidningen 7 är Svenska kyrkan en bra och trogen kund som verkligen förstått att den lokala gratistidningen är de som har bäst räckvidd, bäst effekt, hög trovärdighet och högt läsvärde.

Vill du veta om upplägget så tveka inte, utan ta kontakt med Peter Eskelind på 0660-726 80 eller peter.eskelind@7an.se för mer information.