Branschdag och Årsmöte – 9-10 oktober

Gratistidningarnas prisgala 2019 Gratistidningarna på Berns 2019
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Den planerade branschdagen med gala och prisutdelning den 27 mars fick ställas in till följd av denna eländes pandemi. Gratistidningarna planerade då för att flytta fram hela eventet till den 4 september.

NYTT DATUM blir 9-10 oktober – rita in detta i kalendern.

Vi planerar om för ett annorlunda möte med fokus på den lokala tidningens och den lokala journalistikens roll. Hur kan gratistidningarnas roll utvecklas? Hur påverkar den nya verklighet med stöd till lokal journalistik gratistidningarna? Vilket ansvar för rollen med sig?

Vi kommer att ha några föredragshållare på plats och workshops med diskussioner om gratistidningens möjligheter och utveckling. Det kommer förmodligen att vara ett av de viktigaste medlemsmöten och branschdagar vi arrangerat.

Vi kommer att bjuda in alla medlemmar till Stockholm på Scandic Anglais (där vi planerade branschdagen i våras).

Vi kommer också att hålla årsmöte för föreningen med viktiga inriktningsfrågor för framtiden. Samt inte minst en prisutdelning för alla vinnare och nominerade i årets Gratistidning. Nu har vi hållit detta hemligt alltför länge… Och sist men inte minst planerar vi samtidigt en riktigt trevlig och gemytlig middag tillsammans med era alla.

Samtliga anmälda till branschdagen i våras har förtur och är redan preliminärt anmälda. Nytt program med bekräftelse och nyanmälan kommer under vecka 33.

Väl mött för att utveckla Sveriges alla lokala gratistidningar!

Foto: Bosse Johansson, med vinnarna av Årets Gratistidning 2019