EFFEKT kryssning 8/11 – anmälan öppen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Anmälan är öppen!

Nu berättar vi hemligheten!

EFFEKT kryssning 8/11

Med Birka Cruises avgång från Stockholm

Den lokala Gratistidningen har alltid gett annonsörerna fantastisk effekt och det vet alla företrädare för gratistidningen om. Men det finns fortfarande en stor okunskap om detta bland stora medieköpare och mediabyråer. Gratistidningarna själv har varit alltför blygsamma med att basunera ut detta. Det har också saknats relevanta undersökningar som styrker den effekt Gratistidningen ger. De lokala annonsörerna har dock varit nöjda och glada för de har mätt effekten i klirr i kassan efter weekenden…

I takt med att ”printens död” proklameras och mer eller mindre alla mediaköpare stirrar sig blinda efter digitala annonskanaler, är det hög tid att Gratistidningen reser sig och ropar ut hur bra den faktiskt är på att leverera EFFEKT.

Vi bjuder in alla Gratistidningars ledare och medarbetare till en effektkryssning, där syftet är att stärka argumenten och självförtroendet hos alla på tidningen. Vi kommer att hålla tre seminarier och utbildningspass på temat EFFEKT. Varför ger Gratistidningen effekt? Vilken effekt ger en helsida jämfört med uppslag? Vad kan Gratistidningen leverera i EFFEKT som inte dagstidningen kan? Vad kan Gratistidningen som räckviddsmedie och PUSH-medie leverera som inte digitala kanaler kan? Vi har några av Sveriges vassaste experter på området reklameffekt som utbildare och föredragshållare med oss, Staffan Hulten, RAM, Thomas Juhrén, Smart Company.

Nu väntar vi bara på dig och dina medarbetare. Välkommen!
Den 8 november kryssar vi…

“EFFEKTDAGEN” 8 november

Allt detta ingår!
Kryssning
Två seminarier om effekt
En utbildningssession på temat EFFEKT i Gratistidning!
Branschmiddag och branschmingel,
Övernattning och frukost.
Pris från 1595:-/person
(Ännu icke medlem betalar 2995:-/person)

Medlem i Gratistidningarna betalar endast 1995 SEK (preliminärt)

Vi har 100 platser så först till kvarn…

Har du frågor eller förslag på innehåll ring Dennis O Krook 0708992901

Anmäl dig här!