Erbjudande från Gratistidningarnas Förening

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Gratistidningarna har knutit ett avtal med Bisnis för ekonomiska analyser. Detta innebär att vi kan följa den ekonomiska utvecklingen för tidningar på riksnivå, regional eller till och med på lokal nivå.  Hur går detta till?

Jo – Företagen inom kategorin “Tidningar & Magasin med Annonser”  har utvecklats från en samlad omsättning på 545mkr till 734mkr de senaste 5 åren. Samtidigt har det samlade resultatet gått från 12 mkt till 94 mkt under samma period. Men hur ser det ut i olika delar av Sverige? Exempelvis i Östergötland så ser det ut så här. Tidningsföretagen har ökat sin totala omsättning från 855mkr 2010  till 899mkr 2014. Samtidigt har det samlade rörelseresultatet gått från 37mkr till -18mkr. Vidare har antalet anställda gått från 385 till 356 personer i perioden 2010 till 2014. Detta är bara tre av ett otal nyckeltal som vi kan ta fram till dig på ditt område. Du kan välja precis vilka företag som skall vara med i analysen, eller vilket område du vill ha fakta kring. Du kan jämföra ditt företag mot branschen eller mot ett utvalt, möjligheterna är stora och vi skräddarsyr analysen helt efter ditt önskemål.

 

Du kan nu som medlem i Gratistidningarna beställa en analys av ditt område, ett område som du själv definierar genom att ange vilka län du önskar se utveckling för.

Kostnaden för att beställa en analys eller verktyget för analysen är 13.000 kr men Gratistidningarna kan erbjuda en skräddarsydd analys för din region för endast 1.500 kr vilket är ett solklart mervärde för dig som medlem. Icke medlem kan vi tyvärr inte erbjuda tjänsten i dagsläget.

 

Gratistidningarna har som målsättning att erbjuda fler nyttiga tjänster till medlemmarna som gör medlemsskåpet ännu värdefullare. Har du idéer eller önskemål om vad du skulle vilja att vi erbjöd dig som medlem? Kontakta dennis@gratistidningarna.se