Dick Andersson slutar som kanslist i Gratistidningarnas förening.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Dick Andersson har de senaste fyra åren varit anställd som kanslist i GTF och har under denna tid bl a utvecklat våra branschdagar framgångsrikt.

Styrelsen har beslutat att inte ha anställd personal i föreningen utan anlitar Dennis Oscarsson Krook som konsult på deltid att fortsatt sätta Gratistidningarna på mediekartan i Sverige

De främsta uppgifterna för GTF nu är att fortsatt sätta Gratistidningarna på mediekartan i Sverige. Att höja statusen på Gratistidningarna som de fantastiska räckviddsmedier de är. Att lyfta fram Gratistidningarnas roll som demokratiska lokala nyhetsförmedlare. Lokala då de finns en gratistidning i nästan varje svensk kommun. Demokratiska då de distribueras hem till alla.

GTF kommer fortsatt att utse årets gratistidning, årets reportage i gratistidning, m.m. som vi gör årligen på Gratistidningarnas branschdagar. GTF kommer också arbeta för ett  förändrat demokratiskt presstöd i medborgarens intresse. GTF skall utveckla branschen för sina medlemmar och här även etablera en digital agenda för Gratistidningarna.

För mer info: Mathias Bång 070-554 40 40    mathias@stthuset.com

Kontakt: Dennis O Krook +46 708-992901,    dennis@gratistidningarna.se